IKBINDR wah bie....
maar wel even anders.


Natuurlijk volgt het IKBINDR team ook de adviezen van de overheid op: wij werken zoveel mogelijk op afstand en thuis. Gezondheid gaat boven alles! Dit betekent dat er momenteel geen loopbaangesprekken plaats kunnen vinden bij de loketten.

Wat doen we wel:
  • Je kunt nog steeds scholingscheques aanvragen via onze website.
  • Je aanvraag wordt zo veel mogelijk via mail of telefoon afgehandeld, op volgorde van binnenkomst.

Blijf allemaal gezond!

Hartelijke groet,
Team IKBINDR

Instagram
LinkedIn
Facebook

Kwestie van doen!

Dat geldt niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen die zich wil ontwikkelen en wil blijven leren.  

Ooit begonnen op de bouwplaats heb ik al heel wat uurtjes avondstudie erop zitten en mezelf op die manier ontwikkeld tot waar ik nu ben. Gewoon, door dingen te doen en aan te pakken, die op mijn weg zijn gekomen. Door de mogelijkheden te benutten die zich aandienden. Twents Fonds voor Vakmanschap is zo’n mogelijkheid. Het maakt opleiding en groei mogelijk. Het is laagdrempelig en het gemak waarmee je in je eigen ontwikkeling kunt investeren is geweldig. 

Via het Twents Fonds voor Vakmanschap ben ik  begonnen aan de opleiding Financiën voor niet-financiële managers. Door deze opleiding krijg ik meer inzicht in- en kennis van alle getallen, waardoor ik straks een nog betere sparringpartner ben voor de directie van Wildvank Gevelspecialisten, waar ik werk als Hoofd Uitvoering en krijg ik nu, terwijl ik nog bezig ben met de opleiding, al een andere kijk op bepaalde onderdelen in verschillende trajecten. Ik ben, mede door deze opleiding, straks een completer persoon op deze plek.  

Investeren in jezelf is iets dat mij van nature goed afgaat. Je blijft er zelf jong, gezond en energiek bij. Het is echt gewoon een kwestie van doen. Natuurlijk ben je soms onzeker of bang. Maar 90% zit in je. Het moment dat je ergens tegenop ziet is meestal erger dan het moment zelf. Dus stap over je gedachtes heen en doe gewoon. Er is geen kans op falen. Geloof me, het brengt je gewoon meer en je krijgt veel terug als je investeert in jezelf!  

IK schrijf me ook in Meer inspirerende verhalen