Aanvragen en Contact

Top dat jij je aanmeldt voor een loopbaangesprek en/of scholingscheque! In het stappenplan dat je op deze pagina kunt downloaden lees je alles wat je wilt weten over de procedure van aanvraag tot ontvangst van je scholingcheque. Onderdeel van deze aanvraag is het gesprek bij een loopbaanconsulent van Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Mocht je dus nog niet weten wat je exact wilt doen, dan kun je dat tijdens dit gesprek bespreken.

Na verzenden van dit formulier ontvang je per mail een ontvangstbevestiging. Mocht je deze niet ontvangen, check je spambox! En zorg dat je ons als veilige afzender markeert. Enkele dagen na je aanmelding ontvang je het intakeformulier. 

De wachttijd is ongeveer 4-6 weken. We kunnen aanvragen niet eerder of sneller behandelen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen!

Is je aanvraag al in behandeling bij een loopbaancoach, neem dan contact op met de loopbaancoach.

LET OP: Meld je aan vóór de start van de opleiding.

Vragen? Mail dan naar info@twentsfondsvoorvakmanschap.nl.

Ben je een werkgever en wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van de scholingscheque voor jouw werknemers? Klik dan hier.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.