LinkedIn
Twitter

Verbind je talent met de ambitie van Twente

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Het is belangrijk om de Twentse economie vitaal te houden. Dat kan door te investeren in scholing. Zo behouden we het talent en het vakmanschap voor Twente.

Hoe?

Zorg ervoor dat jouw vakmensen bij blijven in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en trek het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie.

De voordelen
  • Goed opgeleid personeel dat mee kan bewegen met nieuwe ontwikkelingen
  • Stimuleren doorstroom van medewerkers
  • Betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt

Lidmaatschap

IKBINDR Zakelijk is een lidmaatschap waarmee je als werkgever bijdraagt aan een positieve leercultuur en scholing van mensen. Waarmee je als werkgevers in Twente de toekomst aan het nu verbindt door blijvend te investeren in Leven Lang Ontwikkelen. Hiermee kunnen we de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt aan en kunnen werknemers zich blijvend ontwikkelen in hun eigen vakgebied. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

De volgende bedrijven doen al mee:

Lid worden

Met IKBINDR Zakelijk verbind jij je als werkgever aan de toekomst van Twente. Wil jouw werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Wil je lid worden of heb je een vraag over het lidmaatschap? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief