Verbind je talent met de ambitie van Twente

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Het is belangrijk om de Twentse economie vitaal te houden. Dat kan door te investeren in scholing. Zo behouden we het talent en het vakmanschap voor Twente.

Waarom ambassadeur worden van IKBINDR?

Werk verandert. Functies verdwijnen. Nieuwe banen ontstaan. Leren en ontwikkelen is daarom belangrijk om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. En mee te kunnen bewegen bij nieuwe ontwikkelingen. Zorg ervoor dat ook jouw vakmensen bij blijven in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en trek het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie. Dat doen we in Twente samen. Als IKBINDR ambassadeur draag je bij aan een positieve leercultuur en scholing van mensen en investeren we samen in een Leven Lang Ontwikkelen. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

Meld je hier aan als ambassadeur!
Inspirerende verhalen van werkgevers

De afgelopen jaren hebben al bijna 250 organisaties in Twente zich aangesloten bij IKBINDR als ambassadeur van Leven Lang Ontwikkelen. Samen met Twents Fonds voor Vakmanschap hebben ze geïnvesteerd in de scholing van hun werknemers. In deze tijd van veranderingen is ontwikkeling en scholing van medewerkers ook een must. Laat je inspireren door de verhalen van deze werkgevers en hoe ze hierop inspelen. En wordt zelf ook ambassadeur van een Leven Lang Ontwikkelen.

Naar alle verhalen
Veelgestelde vragen

Voor iedere werkgever in Twente die Leven Lang Ontwikkelen belangrijk vindt. Samen investeren we in scholing van (nieuwe) medewerkers, zodat we talent en vakmanschap behouden in de regio.

Als werkgever sluit je je kosteloos aan bij IKBINDR, met de intentie Leven Lang Ontwikkelen meer zichtbaar en toegankelijk te maken. Je hoort hiermee bij een groeiende groep werkgevers, die allen samen willen investeren in om- en bijscholing. Wil een medewerker zich scholen? En voldoet hij/zij aan de criteria? Dan dragen we hier samen aan bij. De scholingskosten worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap, de andere 50% door jou als werkgever.

IKBINDR is er alleen voor inwoners van Twente. Er zijn landelijk echter andere initiatieven, deze vind je hier.

Word ook ambassadeur van IKBINDR!

Samenwerken is essentieel. Leven Lang Ontwikkelen meer zichtbaar en toegankelijk maken ook. Door ambassadeur te worden van IKBINDR verbind jij je als werkgever aan de toekomst van Twente.

Wil jouw werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

De voordelen op een rij:
  • Goed opgeleide werknemers en talent dat kan meebewegen met nieuwe ontwikkelingen
  • Het maakt je een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers
  • Betere instroom en doorstroom van werknemers
  • Eén aanspreekpunt voor vragen over scholing en Leven Lang Ontwikkelen
  • Een betere aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt
{"id":15,"user_id":1,"folder_id":null,"name":"ikbindr-estafette","alternate":null,"path":"ikbindr-estafette.jpg","extension":"jpg","size":439227,"created_at":"2023-04-12T11:33:08.000000Z","updated_at":"2023-04-12T11:33:08.000000Z"}
We geven het stokje door als het gaat om Leven Lang Ontwikkelen in Twente.

Zo komen we met de IKBINDR bus bij tal van ondernemers in alle Twentse gemeenten, bezoeken we verschillende events en spreken we op uitnodiging bij een ondernemersontbijt, een werkgeverskring of netwerkbijeenkomst. Ook organiseren we twee keer per jaar een IKBINDR DNDRDG. Een laagdrempelig event waar je andere IKBINDR ambassadeurs, overheid en loopbaanconsulenten ontmoet. Op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom IKBINDR? Meld je dan aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.