Wat ga jij doen?

Wat gaat het worden?

Installateur? Medisch secretaresse? Elektromonteur? Medewerker groen? Verzorgende? ICT-medewerker? Verspaner? Tandartsassistent? Procesoperator? Werkvoorbereider? Pedagogisch medewerker? Kraamverzorgende? Monteur zonnepanelen? Doktersassistent? Logistiek medewerker? Lasser?

Zomaar een greep uit de vele kansrijke mogelijkheden op de arbeidsmarkt waarvoor jij je kunt omscholen of waarin je je kunt bijscholen. Dit doe je natuurlijk met hulp van een scholingscheque van Twents Fonds voor Vakmanschap.

Dat het werkt weten we doordat meer dan 2000 inwoners in Twente je al voor gingen. Ook als je scholing combineert met je werk en/of een druk gezinsleven. Scholing inspireert, geeft zelfvertrouwen en een kans op een nieuwe of andere toekomst. Het geeft je meer energie, en een goed gelukkig gevoel. Het is positief. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving.

Durf jij de stap maken? Of wil je met een loopbaanconsulent in gesprek over de mogelijkheden? Meld je dan ook aan voor de scholingscheque en zet dit bij aanvullende informatie in het vrije tekstveld.

Nog niet overtuigd? Lees dan hier hoe andere deelnemers hun stap naar scholing hebben ervaren.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.