Scholing nodig?

Heb jij een scholing nodig om weer aan het werk te kunnen?

Wil jij je binnen je vakgebied ontwikkelen, wil je veranderen van branche en werkomgeving of heb je scholing nodig om weer aan het werk te kunnen? Vraag dan je persoonlijke cheque aan van maximaal € 2500 om je scholing te bekostigen. Naast de scholingscheque is 50% bijdrage voor de scholingskosten verplicht. Die kan worden bekostigd door je werkgever, uitkeringsinstantie of jezelf. Je krijgt ondersteuning van een loopbaanconsulent van Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij voeren een loopbaangesprek met je. waarin ze jou adviseren en je aanmelding beoordelen. Ook denken ze met je mee hoe je de 50% bijdrage kunt realiseren.

Voor wie?
De scholingscheque is er voor iedereen uit Twente die zich wil om- of bijscholen in een richting waarmee de positie op de arbeidsmarkt versterkt wordt. De cheque kan gebruikt worden om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen, maar geeft je ook de mogelijkheid om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep in een andere branche. Zoals bijvoorbeeld de Zorg, Techniek, Energie of ICT.

Criteria

  • Je woont in Twente
  • De scholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt
  • De opleider is een erkende onderwijsinstelling
  • 50% bijdrage voor de scholingskosten
  • Alle niveaus van scholing zijn mogelijk*

*Uitzondering: heb je een HBO/WO diploma, dan kan je gewenste scholing maximaal MBO niveau 4 zijn.

Alle ZZP’ers die zich aanmelden en een aanvraag doen, worden niet alleen gezien door de loopbaanconsulent, maar ook door ROZ Groep | Partners in ondernemen, die zowel startende als bestaande ZZP'ers helpt met advies en begeleiding.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.