IKBINDR wah bie....
maar wel even anders.


Natuurlijk volgt het IKBINDR team ook de adviezen van de overheid op: wij werken zoveel mogelijk op afstand en thuis. Gezondheid gaat boven alles! Dit betekent dat er momenteel geen loopbaangesprekken plaats kunnen vinden bij de loketten.

Wat doen we wel:
  • Je kunt nog steeds scholingscheques aanvragen via onze website.
  • Je aanvraag wordt zo veel mogelijk via mail of telefoon afgehandeld, op volgorde van binnenkomst.

Blijf allemaal gezond!

Hartelijke groet,
Team IKBINDR

Instagram
LinkedIn
Facebook

Ik zie weer toekomstperspectief!

Eerst mijn opleiding opfrissen en mijn BIG registratie weer halen was een mooie manier voor mij om weer op te starten na een paar jaar thuis. Toch vond ik  het aanvragen van de scholingscheque best spannend. Ik dacht ook echt: Huh…..kan dit zomaar? En is dat dan ook wel voor mij? Binnen 4 tot 5 weken was mijn aanvraag echter akkoord en kon ik aan de bijscholing beginnen. Ik vind het dan ook een heel mooi initiatief, dat mensen ook écht verder helpt.

Het was voor mij geweldig om op deze manier weer feeling te krijgen met het werkveld, contacten op te doen tijdens de opleiding, mijn hersenen weer aan het werk te zetten, mezelf weer uit te dagen en weer ‘aan’ te zetten. Mijn toekomst ziet er nu gewoon weer anders uit. Ik zie weer mogelijkheden en daar ben ik heel blij mee.

Natuurlijk moet je er zelf ook wat voor doen. Ik ben bijvoorbeeld voor mijn bijscholing op en neer naar Nijmegen gegaan, omdat de locaties dichter bij huis geen optie waren. Ik hoor ook vaak dat mensen bang zijn dat het leren niet meer zo goed lukt. Je moet ook zeker wennen en doorzetten als je weer begint, maar geloof me, dat komt echt wel terug als je weer bezig bent en dat geeft vertrouwen om door te gaan. Je pakt het echt wel weer op.

Je hoeft ook niet opnieuw een vierjarige opleiding te doen om een volgende stap te maken, je kunt ook denken aan een cursus of een bijscholing. En het resultaat is dat je weer iets nieuws hebt geleerd, waarmee je verder kunt en een volgende stap kunt maken. Voor mij is dat het vinden van een leuke baan die bij mij past, waarbij ik mezelf kan blijven ontwikkelen, nu ik klaar ben met mijn opleiding. Deze eerste stap, de opleiding doen en halen, heeft me nu al een ander toekomstperspectief opgeleverd. Ik ben weer gegroeid als mens, ik meer vertrouwen gekregen, ik heb nieuwe contacten gelegd en ik ben natuurlijk aan het solliciteren nu.

Je verbreedt echt letterlijk je horizon opnieuw door dit te doen!

IK schrijf me ook in Meer inspirerende verhalen