Het brengt je zoveel meer!

Gewoon doen! Er is geen kans op falen.

Dat geldt niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen die zich wil ontwikkelen en wil blijven leren.

Ooit begonnen op de bouwplaats heb ik al heel wat uurtjes avondstudie erop zitten en mezelf op die manier ontwikkeld tot waar ik nu ben. Gewoon, door dingen te doen en aan te pakken, die op mijn weg zijn gekomen. Door de mogelijkheden te benutten die zich aandienden. Twents Fonds voor Vakmanschap is zo’n mogelijkheid. Het maakt opleiding en groei mogelijk. Het is laagdrempelig en het gemak waarmee je in je eigen ontwikkeling kunt investeren is geweldig.

Via Twents Fonds voor Vakmanschap ben ik begonnen aan de opleiding Financiën voor niet-financiële managers. Door deze opleiding krijg ik meer inzicht in- én kennis van alle getallen, waardoor ik straks een nog betere sparringpartner ben voor de directie van Wildvank Gevelspecialisten. Hier werk ik als Hoofd Uitvoering. Het mooie is dat ik nu al een andere kijk krijg op bepaalde onderdelen in verschillende trajecten, terwijl ik nog bezig ben met de opleiding. Ik ben, mede door deze scholing, straks een completer persoon op deze plek.

Investeren in jezelf is iets dat mij van nature goed afgaat. Je blijft er zelf jong, gezond en energiek bij. Het is echt gewoon een kwestie van doen. Natuurlijk ben je soms onzeker of bang. Maar 90% zit al in je. Het moment dat je ergens tegenop ziet is meestal erger dan het moment zelf. Dus stap over je gedachtes heen en doe gewoon. Er is geen kans op falen. Geloof me, het brengt je gewoon meer en je krijgt veel terug als je investeert in jezelf!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.