IKBINDR wah bie....
maar wel even anders.


Natuurlijk volgt het IKBINDR team ook de adviezen van de overheid op: wij werken zoveel mogelijk op afstand en thuis. Gezondheid gaat boven alles! Dit betekent dat er momenteel geen loopbaangesprekken plaats kunnen vinden bij de loketten.

Wat doen we wel:
  • Je kunt nog steeds scholingscheques aanvragen via onze website.
  • Je aanvraag wordt zo veel mogelijk via mail of telefoon afgehandeld, op volgorde van binnenkomst.

Blijf allemaal gezond!

Hartelijke groet,
Team IKBINDR

Instagram
LinkedIn
Facebook

Ik kan weer volop vooruit!

Ik zat in de WW en wilde heel graag weer aan het werk. Ik was eigenlijk een beetje de weg kwijt. Weer een baan vinden was best moeilijk, vooral ook gezien mijn leeftijd. Via via werd mij gevraagd of de opleiding sportmasseur niet iets voor mij zou zijn. Ik heb mijn hele leven zelf enorm veel gesport en heb ook les gegeven op diverse fitnessscholen en ben yoga docent. Dus ja, dat zou heel goed bij mij passen. En ook bij de richting die ik op wilde, namelijk weer in een sportschool werken.  

Het duurde even voor ik groen licht kreeg op mijn aanvraag. Ondertussen vond ik werk als nachtportier bij een hotel, waar ik overigens ook nog steeds parttime werk. Eenmaal begonnen met de opleiding sportmasseur werd die baan bij de sportschool ineens ook werkelijkheid. Ik werk nu bij Circle Fit in Almelo, waar ik mensen begeleid en waar ik in de toekomst als sportmasseur ingezet kan worden. Ik weet zeker dat het feit dat ik al aan deze opleiding begonnen was, bijgedragen heeft aan het verkrijgen van deze baan. 

Terwijl ik helemaal geen studiebol ben, ben ik nu dus mijn passie aan het studeren. En het is geweldig om te doen. De opleiding en ook deze nieuwe baan erbij, die samen perfect aansluiten op de wensen die ik had. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd. En haal heel veel positieve nieuwe energie hieruit. 

Ik denk wel eens….WOW ik heb gewoon dat diploma straks. In mijn tijd was studeren niet aan de orde, je ging gewoon de zorg in. Niet mijn ding en ik ben toen de sport in gegaan. Eigenlijk had ik de CIOS willen doen maar ik werd niet gemotiveerd daarin. 

Ergens binnenin is er echter altijd wel een minuscuul iets dat je blijft willen en hoe klein dat ook is, dat kun je zelf groot maken. Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor anderen die in eenzelfde situatie zitten. Laat dit groeien door je eigen wens neer te zetten. Probeer te wensen dat wat je gelooft in jezelf dat dat ook gebeurd.  En maak van daaruit stapjes. Zo heb ik het gedaan. 

Door Twents Fonds voor Vakmanschap ben ik in mijn oude passie terecht gekomen. Ergens al afgeschreven, althans zo voelde dat voor mij, kan ik nu weer voluit vooruit. Dat papiertje dat ik straks heb geeft nu wel een bepaalde waarde. En het zet me ook aan tot meer wensen qua opleidingen die hierna zeker nog volgen! 

Ik ben heel dankbaar dat ik het item over Twents Fonds gezien heb op TV. Als ik het niet gezien had, was dit allemaal nooit gebeurd. Ik ben weer blij en zeg nu: Op naar een goede tweede helft!

IK schrijf me ook in Meer inspirerende verhalen