Je weet altijd meer niet, dan wel!

Grijp je kans, ga niet stilzitten!

Ik was echt aangenaam verrast dat Twents Fonds voor Vakmanschap er ook voor de ZZP-er is. Ik geef trainingen aan het bedrijfsleven, overheid, zorginstellingen en particulieren op het gebied van verbale, fysieke en mentale weerbaarheid.

Om dit nog beter te kunnen doen wilde ik al een tijdje een stuk verdieping op het onderdeel ademhalingstechnieken. Met de opleiding die ik nu doe, kan ik straks de bestaande trainingen uitbreiden.

Ik investeer tegelijkertijd in mijn eigen toekomst. Mijn huidige werk is namelijk best vrij fysiek. Dat is ook kwetsbaar als het gaat om blessures, iets waar je je niet tegen kunt verzekeren. De aanvulling van deze opleiding op alles wat ik al gedaan heb, maakt dat ik ook op het mentale vlak mensen beter kan helpen en coachen, na bijvoorbeeld trauma. Het is dus voor nu direct een verbreding van mijn aanbod en voor de toekomst,  als ik ouder ben, kan het een invulling zijn om mensen alleen op dat gebied te gaan begeleiden.

Ik kan het iedereen aanraden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent ook als mens nooit klaar met het opdoen van kennis. Ik zeg altijd: Je weet meer niet dan wel. Je bent nooit uitgeleerd. Daarnaast is het ook gewoon leuk, een opleiding doen. Het stimuleert en motiveert je ook weer. Het zet je letterlijk in beweging. Je ontmoet andere mensen, spiegelt elkaar en dat deze mogelijkheid er ook is voor ZZP-ers is fantastisch, want vaak heb je zelf die financiële ruimte niet.

Dus ik zou zeggen: Pak die kans en ga niet stilzitten.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.