Al tijdens mijn studie vond ik een baan!

Mamma gaat nu naar boven om te leren

De afgelopen 13 jaar heb ik voor de kinderen gezorgd, nadat ik eerder werkte als receptioniste/telefoniste bij een autodealer. Je weet dat als je ervoor kiest om te stoppen met je werk, je herintreder wordt en dat het moeilijker kan zijn weer op de arbeidsmarkt te komen, iets dat ik al even weer wilde.

Het feit dat Twents Fonds voor Vakmanschap op dat moment op mijn pad kwam, betekende een duw in de goede richting en een kans om met bijscholing de stap richting de arbeidsmarkt weer te maken.

Het proces van mezelf aanmelden op de website tot het ontvangen van de scholingscheque ging heel snel. Ik heb inmiddels ook al mijn eerste module gehaald. Weer studeren valt niet mee, maar ik ben enorm gemotiveerd en werk vooruit. Prioriteiten stellen is heel belangrijk, want terwijl ik hiermee bezig was, kwam er ook een tijdelijke baan op mijn pad ter vervanging van een zwangerschap en heb ik vorige week zelfs een contract getekend.

Door weer bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling heb ik nieuwe energie gekregen en het gaf mijn zelfvertrouwen ook een boost. Mijn kinderen zijn enorm trots. Een beetje de omgekeerde wereld, nu gaat mamma naar boven om te leren!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.