Dit is een unieke kans voor elke ZZP-er.

Ik zag de kop van 11 miljoen en dacht wat is dat?

Het is half zeven ’s ochtends. Ik zit aan mijn ontbijt en lees op mijn telefoon de volgende kop op RTV Oost: Twents Fonds voor Vakmanschap van start met 11 miljoen euro.

Ik heb een bedrijf in gereedschapskeuringen, dus het woord vakmanschap sprak mij gelijk aan. Lezen dus. En direct enthousiast. Maar ik dacht ook, het kan bijna niet waar zijn. Dit is wel heel laagdrempelig en simpel.

Toch drukte ik nog tijdens mijn ontbijt op de aanmeldknop op de website. Want ik wilde al een tijdje een opleiding brandblussers keuren doen, zodat ik mijn diensten als ZZP-er kon uitbreiden. Diezelfde middag had ik de loopbaanconsulent al aan de telefoon en 3 telefoontjes later was de aanvraag in kannen en kruiken. Zo eenvoudig kan het dus zijn.

En weet je wat het mooie is? Er zitten geen addertjes onder het gras. Natuurlijk had ik deze opleiding in de toekomst ook zelf kunnen betalen, maar zeker niet in deze fase en ik versterk nu wel direct mijn positie als ondernemer bij bestaande klanten en krijg hierdoor nieuwe klanten erbij. Ook de coaching bij het invullen van de aanvraag is fijn. Ze laten je niet aanmodderen en nemen je mee in het traject.

Dit is een unieke kans is voor elke ZZP-er. Als je het goed bekijkt is het gewoon gratis geld! Natuurlijk moet je ook zelf investeren. Ik moest bijvoorbeeld 6 dagen naar de opleiding in Breda en heb die dagen natuurlijk geen inkomen. Maar al met al zou ik zeggen: Pak die kans, want beter kun je niet in jezelf investeren!’

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.