Het is positief om jezelf te ontwikkelen

Een diploma geeft me vertrouwen in de toekomst!

Vertrekken vanuit een positieve mindset zit sowieso al wel in mij. Dat heb ik als ex profvoetballer natuurlijk ook mee gekregen, evenals het feit dat je samen meer bereikt

Ook dat je van elkaar leert. Het geeft mij allereerst heel veel plezier dat ik mezelf nu alsnog kan ontwikkelen. Dat is sowieso positief. Maar het diploma straks, geeft me vooral toch ook meer vertrouwen in de toekomst. Een goede basis. Omdat ik in het werk dat ik nu doe toch nieuw ben. En nog heel veel moet leren.

Ik ben via Bert Nijboer terecht gekomen bij Gullimex. Ik kwam, nadat ik als profvoetballer Twente verliet, bij de voetbalclub HHC Hardenberg terecht. Bert was bestuurslid van deze club. Met hem heb ik veel gesproken over mijn toekomst en kreeg ik uiteindelijk de kans om bij Gullimex binnen verschillende afdelingen te onderzoeken waar mijn interesses liggen. Daardoor ben ik langzaam gegroeid richting een nieuwe toekomst in het bedrijfsleven. Eenmaal op de Technische Dienst beland, voelde ik dat het werk dat je hier doet, bij me past. Dat het werk is waar ik blij van word en energie van krijg.  

De samenwerking met de collega’s op deze afdeling en zorgen dat alles snel en goed verloopt ligt me goed en vind ik leuk. Ik wist trouwens niet dat ik handig was en dat ik dit in mij had zitten. Ik moet zeker nog veel leren op technisch gebied, maar kan al heel veel meer dan toen ik 3 jaar geleden begon. Doordat ik aan allerlei trainingen van leveranciers deel mocht nemen kreeg ik steeds meer kennis en feeling met de producten. Zo ben ik begonnen. Maar ook door mee te gaan met collega’s. Ik merkte natuurlijk dat ik geen scholing in deze richting heb gevolgd. Daarom ook mijn aanvraag. Mijn werkgever Gullimex betaalt mee, want ze vinden het belangrijk dat we als werknemers, investeren in ons zelf. Ik doe nu een Mechatronica opleiding. Dit is heel breed en daarmee een mooie basis voor de toekomst.

Ik leer elke dag nieuwe dingen. Wat ik leer qua metaalbewerking en elektrotechniek kan ik nu nog niet allemaal toepassen, maar ik leer de basis van techniek en installatie waardoor ik steeds meer inzicht krijg in alle werkzaamheden op de Technische Dienst. Daarnaast ga ik nu ook met enige regelmaat mee naar klanten, als monteur. Ik leer dus op school en op de werkvloer. En word daardoor vrij allround. Ik weet zeker dat ik me hierna nog verder wil ontwikkelen. Ik ben nu ongeveer drie jaar werkzaam bij Gullimex, en sinds een jaar bezig met deze opleiding. Mijn wereld ziet er nu heel anders uit en ik heb er enorm veel plezier in.

Ik ben gewend hard te werken om iets te bereiken. Als profvoetballer trainde ik elf keer per week. Ook nu voetbal ik nog op hoog niveau en train ik wekelijks nog drie keer. Thuis buig ik me na mijn werk over mijn theorie en de praktijk leer ik vooral op school en door mijn werk. Ik heb veel plezier in alles dat ik doe. Dat heb je ook nodig om het vol te houden denk ik. En je moet het interessant vinden! Maar plezier is toch vooral wel mijn motor.

Ik merk, nu ik bezig ben met school, dat ik sterker in mijn schoenen sta. School is een goede basis voor de toekomst. Het geeft mij plezier en het is goed voor je eigen ontwikkeling. Ik zie mezelf ontwikkelen ook als heel positief. Het diploma dat ik behaal, geeft me vertrouwen in de toekomst. Bij mijn huidige werkgever, maar ook als ik zou moeten solliciteren.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.