Ik kreeg weer een positieve prikkel!

Weer een kans maken op de arbeidsmarkt is mijn belangrijkste drijfveer.

Begin december maakte ik een vreugdedansje. Ik was geslaagd voor 1 van de onderdelen van mijn opleiding tot Planner Logistiek. Normaal ben ik eigenlijk altijd wel heel nuchter, maar dit was best pittig en ik was heel blij. Ik moet nu nog 2 maanden en dan ben ik klaar.

Ik heb vroeger al in de logistiek gewerkt. Ik was planner/centralist. Daarna heb ik meer dan tien jaar bij een grote telecomaanbieder gewerkt als backofficemedewerker klachtafwikkeling. Toen ik daar boventallig werd, ben ik in gesprek gegaan met mijn UWV coach en hebben we samen gekeken wat goed bij mij zou passen. En dat is een baan als logistiek planner. Met dank aan Twents Fonds zit ik nu alweer 7 maanden in de schoolbanken. Ik ben bijna klaar en kijk er naar uit om weer aan het werk te gaan. Het is een kansrijk beroep, dus ik hoop snel werk te vinden.

Weer een kans maken op de arbeidsmarkt is mijn belangrijkste drijfveer. Ik zit nu al even in de WW en dat geeft niet echt voldoening of een blij gevoel. Dit is een goede stap om weer ergens binnen te komen in deze branche en van daaruit verdere stappen te maken in werk dat goed bij mij past. De opleiding geeft mij hoop, energie en een positieve kijk op de toekomst. Toen ik de aanvraag met hulp van de loopbaancoach van Twents voor Vakmanschap had ingediend, voelde ik me gelijk anders. Ik kreeg weer een positieve prikkel en had er ook direct enorm veel zin in. En sta er nog steeds 100% achter.

Doorzetten is belangrijk als je weer gaat leren. Als het is wat je echt wilt dan gaat dat bijna automatisch. Dan heb je die stok niet nodig, want dan doe je het vanuit jezelf. Ik heb heel lang gedacht; ach komt wel een keer. Maar als je de kans krijgt moet je het NU doen. Pak je kans als er iets op je weg komt. Zo vaak gebeurt dat niet. Het kan volgend jaar heel anders zijn. Ik ben enorm blij met de verandering die mij dit als persoon ook heeft gebracht. En hoop snel aan het werk te zijn in het nieuwe jaar. Heb je werk voor mij? Dan hoor ik dat natuurlijk graag. Dat mag altijd. Zou zelfs leuk zijn.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.