IKBINDR DNDRDG

Lunchwandeling

Op 25-05 kwamen IKBINDR ambassadeurs samen op de prachtige locatie van de Schaapskooi in Haaksbergen. Na een heerlijke lunch heette Edwin Kamp iedereen welkom. Ook gaf hij de aanwezigen een update over de nieuwe criteria die sinds 1 januari 2023 van kracht zijn, een uitleg over de inzet van de scholingscheque van Twents Fonds voor Vakmanschap en het loopbaangesprek dat iedere aanvrager krijgt.

Gastspreker en voormalig voetbalscheidsrechter Eric Braamhaar vertelde vervolgens aan de hand van diverse inspirerende voorbeelden over positieve gezondheid in je organisatie.


Hierna mochten de wandelschoenen aan en was het woord aan Toon Tankink, voorzitter van de stichting Schaapskudde Haaksbergen over de schaapskooi, haar bewoners, de herders en het Haaksbergerveen.

In verschillende groepen, maakten we een prachtige wandeling door dit mooie hoogveengebied. Loopbaanconsulenten van Leerwerkloket Twente en het Loopbaanstation liepen mee tijdens de wandeling. Hierdoor konden werkgevers ook direct met vragen terecht over Leven Lang Ontwikkelen.


'Waardevol, goede gesprekken gehad, fantastische setting en leuk zo laagdrempelig met elkaar aan de wandel en uitwisselen,’ waren enkele van de reacties die we hoorden aan het einde van de bijeenkomst. ‘En voor herhaling vatbaar.’

Dat gaan we doen. In het najaar doen we de wandelschoenen opnieuw aan.

Dank aan Toon Tankink en zijn team voor de fijne ontvangst, de mooie wandeling vol anekdotes en de heerlijke lunch.

Fotoalbum
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.