Ronald McDonald Business Breakfast Twente

Bij de laatste bijeenkomst van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Twente was aan ons de eer om als gastheer op te treden. Samen met het ondernemersloket verwelkomden wij bijna 80 enthousiastelingen in de vroege ochtend in het stadhuis van Enschede.

Het concept van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Twente werkt fantastisch en is erg succesvol. Als lid steun je met je lidmaatschapsgeld de Ronald McDonald Huiskamer in het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Wij ondersteunen dit mooie doel natuurlijk van harte. We treffen de andere leden van de club maandelijks op locatie bij één van de leden in de regio. De aanvangstijd is om 08.00 uur precies en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in.

Na het welkomstwoord van Jan Bruins, vertelde wethouder Arjan Kampman hoe belangrijk het is om als werkgever in te zetten op Leven Lang Ontwikkelen om onze Twentse economie vitaal te houden. Edwin Kamp (manager Twents Fonds voor Vakmanschap) en ik (Natascha Melten, accountmanager IKBINDR Zakelijk) vulden hem aan. Als medewerkers zich gaan scholen ontwikkelen ze zich. Ze blijven bij in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en je trekt het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie.

We willen werknemers scholen en daarom nog meer werkgevers als ambassadeur aansluiten bij IKBINDR Zakelijk. Als IKBINDR Zakelijk ambassadeur verbind jij je als werkgever aan de toekomst van Twente. Wil jouw werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever. 

Onze bijdrage tijdens de laatste bijeenkomst van het Ronald McDonald Business Breakfast leverde ons weer mooie ambassadeurs op. Jan Gerritsen van Bewustmakers sloot zich direct na ons woordje aan en later volgden er nog meer. Het zou fantastisch zijn als je IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap ook onder de aandacht brengt binnen jouw netwerk. We horen graag wie we ook mogen informeren over de voordelen via ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl.

Foto: Eric Brinkhorst

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.