Laat jouw talent ook bloeien en sluit je aan bij IKBINDR Zakelijk.

IKBINDR Bloeit
Scholing is hét antwoord op een arbeidsfitte regio. Daarom is het belangrijk te investeren in je medewerkers, zodat ze meegroeien en mee kunnen bewegen met nieuwe ontwikkelingen. Door in te zetten op scholing kun je ook nieuw talent aantrekken, waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie.

Er zijn inmiddels al heel veel b(l)oeiende voorbeelden van talenten die dankzij een scholingscheque van Twents Fonds voor Vakmanschap met meer plezier én nieuwe kennis naar hun werk gaan. Of die met omscholing een baan hebben gevonden in een andere branche. Wij blijven zaaien. Om bestaande en nieuwe talenten te laten bloeien. Dat doen we samen en mede dankzij alle ambassadeurs. Dat het werkt bewijzen de verhalen die we dagelijks horen in de praktijk. Veertien van deze verhalen lees je in de IKBINDR-verhalenbundel.

Laat jouw talent ook bloeien!
Twents Fonds voor Vakmanschap is een eenvoudig, transparant en toegankelijk fonds. Via het IKBINDR Zakelijk platform, dat hier onderdeel van is, verbinden we werkgevers, onderwijs en overheid in Twente, als het gaat om Leven Lang Ontwikkelen duurzaam op de kaart van Twente te zetten. Het platform kenmerkt zich door een gezamenlijk doel: Samen investeren in scholing én in de toekomst van je werknemers en Twente. Met een IKBINDR-sticker op de deur of op je website, laat je als werkgever zien dat je ambassadeur bent van een Leven Lang Ontwikkelen.

Dank je wel!
Mede dankzij de support, steun en cofinanciering van onze ambassadeurs bij aanvragen van een scholingscheque, kunnen we als Twents Fonds voor Vakmanschap blijven doen waar we goed in zijn: Inwoners in Twente motiveren, stimuleren en prikkelen om te investeren in zichzelf. Interesse in scholing te zaaien en medewerkers te laten bloeien. Daarom bezorgden we alle ambassadeurs een kleine attentie als dank. Laten we de boodschap van Leven Lang Ontwikkelen samen blijven uitdragen en nog meer zaadjes planten voor de toekomst, zodat de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt steeds beter wordt. Een toekomst, waarin medewerkers kunnen groeien. Een toekomst waarin we verder kunnen bouwen aan een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt, waardoor we samen een arbeidsfitte regio realiseren.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.