We geven het stokje door met de Leven Lang Ontwikkelen estafette!

De gemeente Rijssen-Holten vindt Leven Lang Ontwikkelen belangrijk. Daarom draagt de gemeente financieel bij aan Twents Fonds voor Vakmanschap. Dit fonds biedt Twentenaren een kans om zich door om-, bij- of herscholing te blijven ontwikkelen en daarmee de eigen positie op de arbeidsmarkt te versterken. Zowel werkenden, ZZP’ers en niet werkenden met maximaal een MBO 4 diploma, kunnen gebruik maken van de scholingscheque van maximaal € 2500,00 voor een opleiding, training of cursus.

Via de IKBINDR campagne worden mensen geïnspireerd en gemotiveerd om te investeren in zichzelf. Met de IKBINDR bus bezoekt het fonds de veertien Twentse gemeenten om inwoners, overheid, werkgevers en opleiders aan elkaar verbinden. Samenwerken is essentieel. Samen investeren in Leven Lang Ontwikkelen en daarmee in (toekomstige) werknemers ook. Dat doet Twents fonds via het IKBINDR Zakelijk platform, waar werkgevers zich aan kunnen sluiten.

Met de estafette wil het fonds zoveel mogelijk werkgevers informeren over het bestaan van IKBINDR Zakelijk en de scholingscheque door Twents Fonds voor Vakmanschap. Dat doen ze samen met alle Twentse gemeenten. De estafette is in februari van start gegaan in Oldenzaal en op 23 mei reed de IKBINDR-bus door gemeente Rijssen-Holten. Uit handen van de wethouder ontvingen maandag 23 mei achtereenvolgens ondernemers Nijhof-Wassink Group, Hoekman Houtindustrie en Pultrum Transport het estafettestokje.

Hiermee sluiten ze zich aan als ambassadeur van IKBINDR Zakelijk en dragen ze als werkgever samen met het fonds bij aan scholing van werknemers en Leven Lang Ontwikkelen. Pultrum Transport geeft het stokje vervolgens weer door aan een volgende ondernemer in de gemeente. Zo groeit het platform en investeren we samen in een arbeidsfitte regio.

Kijk hieronder het filmpje of lees het nieuwsbericht op de website van gemeente Rijssen-Holten.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.